On-Top er et komplett ordre- og kalkylesystem utviklet med tanke på både trykkerivirksomhet, digitaltrykk og rene tjenesteleverandører.

Løsningen er et modulbasert MIS (Management Information System) som tilpasses til det behov din bedrift måtte ha. Her håndteres alt fra kundeoppfølging, forespørsler, produksjonsfiler, kalkulasjon, tilbud osv. frem til fakturering og sporingsinformasjon til kunden - i samme system. Det er enkelt å integrere løsningen med w2p, fraktløsninger, factoring eller ulike regnskapssystemer. On-Top inneholder i tillegg verktøy for tidsregistrering, fravær og andre personalrelaterte aspekter.

OnTop brukes i dag av digital-, offset- og rotasjonstrykkerier. Systemet skreddersys til den enkelte bedrift. Dette gjør at brukerterskelen blir lavere og nytteverdien desto høyere. Har din bedrift spesielle forretningsområder, er veien til å inkludere disse i OnTop kort. Initio har 20 års erfaring i utvikling av administrasjonsløsniger for grafiske bedrifter. Les mer om On-Top her.