Innovasjon og utvikling

Initio har gjennom 20 år utviklet spisskompetanse innen nettbaserte tjenester og innovative løsninger. Vi har utviklet alt fra enkle publiseringsløsninger til omfattende intranett- og handelsapplikasjoner med integrasjon og kompatibilitet med et mangfold av eksisterende systemer.

 

Vår erfaring og egenutviklede teknologiske plattformer gir oss unike muligheter til å utvikle det meste av tjenester på web, fra enkle applikasjoner og nettsteder til omfattende forretningssystemer.


Skreddersydde løsninger

Bruk av webtjenester gir et mangfold av muligheter for automatisering av informasjonsflyt både internt, fra kunder, mot leverandører og andre partnere. Dette inkluderer administrasjonssystem for boligutbyggere, verktøy for økonomistyring, produksjon og tjenesteleveranse og tilpassede løsninger for medieaktiviteter.

 

Vi kan bistå med utvikling av skreddersydde online forretningsløsninger i tillegg til integrasjon med eksisterende systemer og applikasjoner.


Webdesign og nettsider

Vi har lang erfaring med design, utforming, implementering og drift av CMS-baserte nettsider og kan hjelpe deg med alt fra små enkeltsider til store, hierarkiske nettsteder med responsivt design og i henhold til DIFIs retningslinjer for universell utforming på web.