ERP/Ordre- og kalkylesystemer

I OnTop er alle dine administrasjonsbehov samlet i ett system.
 
Løsningen er et modulbasert MIS (Management Information System) som tilpasses til det behov din bedrift måtte ha. Her håndteres alt fra kundeoppfølging, forespørsler, produksjonsfiler, kalkulasjon, tilbud osv. frem til fakturering og sporingsinformasjon til kunden - i samme system. Det er enkelt å integrere løsningen med w2p, fraktløsninger, factoring eller ulike regnskapssystemer. Plattformen er 100% nettbasert.

OnTop brukes i dag av digital-, offset- og rotasjonstrykkerier. Systemet skreddersys til det behov den enkelte bedrift måtte ha. Brukerterskelen blir lavere og nytteverdien høyere. Har din bedrift spesielle forretningsområder er veien til å inkludere disse i OnTop kort. Initio har 20 års erfaring i utvikling av administrasjonsløsniger for grafiske bedrifter.

Les mer om OnTop og integrasjoner her.

W2P bestillingsløsning

Corda er Initios plattform for trykksakbestillinger. Her kan kunden selv ferdigstille, godkjenne korrektur og bestille trykksaker på ett sted. Systemet er modulbasert og du kan på en enkel måte tilpasse funksjonaliteten til dine kunders ulike behov. Bestillinger fra Corda genererer automatisk en ordre i OnTop.

 

I tillegg til standardmodulene, kan portalen integreres med virksomhetens intranett eller ulike betalingsløsninger, samt utvides med kundetilpassede spesialmoduler.

 

Les mer om Corda w2p og integrasjoner her.


Informasjonsflyt

Kjernekompetansen i Initio bygger på at våre medarbeidere har 80 års samlet erfaring fra administrasjon og ledelse i grafiske bedrifter. Sammen med ny kompetanse om webutvikling og drifting i nettskyen gjør dette at Initio kan bidra til etablering av optimale driftsløsninger for din virksomhet.

 

Vi kombinererer ERP- og W2P-løsningene med din produksjonsflyt, bidrar til integrasjon med dine kunders intranett, får på plass ulike betalingsløsninger, integrerer med regnskapssytemer og mye mer.

 

Ta kontakt for en gjennomgang av din virksomhet!