Historie

Initio Medielab AS ble etablert i 1995 som Graficonn Norge AS og var blant de første i landet som tilbød medierelaterte tjenester på Internett. Selskapet var i en årrekke driftsentral for trykkerikjeden PRINFO, norges største trykkerikjede. Bakgrunnen fra grafisk bransje og tidlig fokus på nettbaserte løsninger for medieadministrasjon er grunnlaget for dagens omfattende teknologiske plattform for nettbaserte medietjenester.

Innovasjonen er kundestyrt. Spesialiteten er utvikling av kommunikasjonsløsninger tilpasset kundens spesifikke behov. Den teknologiske plattformen er samlet i en egen medieportal, Instrato, som tilbys som en nett-tjeneste.

Et godt nettverk med utviklingsselskaper over hele verden bidrar til at vi til enhver tid kan levere omfattende og fremtidsrettede løsninger.

 

Initio Medielab AS er godkjent lærebedrift.


Våre medarbeidere


Her finner du oss

 

Innherredsveien 61 D
7068 TRONDHEIM

 

Inngangen er via Aslak Bolts gate, i det røde nabobygget. Benytt ringeklokken til venstre for døra, og følg skilting til 3. etasje. Parkering mot avgift er tilgjengelig langs nordsiden av Frostavegen øst for Aslak Bolts gate.

 

Bil

Adgang via Stadsingeniør Dahls gate og Frostavegen. Parkering mot avgift er tilgjengelig langs nordsiden av Frostavegen øst for Aslak Bolts gate.

 

Buss/flybuss

Nærmeste holdeplass er Buran med gangavstand ca. 100 meter. Holdeplassen traffikeres jevnlig av flere ruter. For ruteinformasjon, se atb.no.

 

Tog
Nærmeste stoppested på Trønderbanen er Lademoen (Nedre elvehavn) med gangavstand ca. 600 meter. For ruteinformasjon, se nsb.no.

 

Fasadefoto: em1.no