1. oktober hadde vår nye daglige leder, Merete Wist Adde, sin første arbeidsdag hos oss.
Juryens leder: «De har utviklet et produkt og en tjeneste som gir verdiskapning for kunde og bedrift, viser innovativ bruk av teknologi og har åpnet for ny forretningsmodell eller marked.»
Hvert år samles over 15000 besøkende fra mer enn 50 land på fiskerimessen. Initio har i år 21-årsjubileum som IT-partner for Stiftelsen Nor-Fishing.
Initio har i samarbeid med Koteng utviklet en web-basert plattform for organisering og oppfølging av driftsrelaterte oppgaver for sine næringseiendommer.
Adresseavisen, Norges eldste dagsavis, valgte Initio som utviklingspartner for sitt nye publiseringsverktøy for digitale annonser.
Da Printing AS valgte OnTop til å administrere informasjonsflyten i bedriften, fokuserte de på produksjon i storformat som er en strategisk satsning for bedriften.
Vi forsterker staben vår og har fått et nytt tilskudd på utviklersiden. Wolfgang Born ønskes velkommen!
Samkjøp har samarbeidet med Initio i mer en 10 år. Nå åpner teknologien fra Initio for nye forretningsmuligheter for Samkjøpsgruppen.
Bjarne Johnsen har i over 10 år samarbeidet med Initio. I denne tiden har han gått fra å tilby nettbaserte trykksakbestillinger til å bli et internasjonalt softwarehus.
Innovasjon Norge er vårt nyeste tilskudd på kundetreet, og vil bruke medieportalen Instrato til bl.a utforming og bestilling av annonser og grafisk materiell.
Vi har fått en ny utvikler i hus. Han heter Eivind Skreddernes og vi ønsker ham hjertelig velkommen på laget!
Da NTNU grafisk senter skulle etablere seg i nettskyen, valgte de OnTop (MIS) og Corda (w2p) fra Initio.
Vår nye web-baserte og Java-frie bildebehandler det du trenger for å redigere bildene dine "on-the-fly".
Etter fusjonen mellom Fagtrykk Trondheim og Tapir Uttrykk har virksomhetene ikke bare flyttet til nye lokaler, de har også tatt i bruk OnTop!